Mässvägg

Rak pop-up-vägg

Rak pop-up-vägg

Pop-up-vägg

Pop-up-vägg är den vanligaste modellen bland mässväggar. Denna pop-up-vägg kan sättas upp både enkelt och väldigt snabbt – uppsättningen eller ihoppackningen tar 3 minuter. Även bildvåden kan enkelt bytas på 5 minuter. Pop-up-väggen kläs med textil tryckt i bredformat. Tryckkvaliteten blir tillräckligt bra för användning på mässor. Standardsatsen för en pop-up-vägg inkluderar lampor och en transportväska.

Böjd pop-up-vägg

Böjd pop-up-vägg

En böjd pop-up-vägg är en något annorlunda reklamvägg avsedd för mässor. Bilden för en böjd pop-up-vägg trycks på laminerat papper. Bildvåderna fästs vid stället med hjälp av magnetlister. Ihopmontering av en sådan mässvägg tar längre tid och väggen är tyngre men i vissa miljöer blir den böjda formen avsevärt mer effektfull. Även dessa pop-up-väggar är försedda med halogenlampor.

Modulär mässvägg

Modulär mässvägg

Mässvägg med belysning

Mässvägg med belysning

Mässvägg med truss-konstruktion

En mässvägg av trusselement är ett bra alternativ till en pop-up-vägg. Trusskonstruktionen ger fler möjligheter – väggen kan delas upp i sektioner, man kan lägga till hörn och gångöppningar. Till skillnad från pop-up-väggar är urvalet av trussväggar inte begränsat till några få tillgängliga storlekar.

Bildvåden för en sådan mässvägg utgörs av textil tryckt i bredformat. Våder kan monteras på båda sidor av väggen. Dessutom kan man fästa trycksaksställ, hyllor eller bord vid vertikala stolpar.

Vid behov kan väggen förses med belysning.

Väggen är enkel att montera, inga verktyg behövs. En nedmonterad vägg tar lite plats. Genom att byta ut moduler kan en sådan mässvägg varieras nästan oändligt.