Mässprodukter

Roll-up – ett reklamställ som kan sättas upp både enkelt och väldigt snabbt. Man kan välja mellan olika modeller för olika ändamål (med olika bredd, vikt osv).

Pop-up-vägg är en stor, lättmonterad reklamvägg. Uppsättningen går snabbt och enkelt, en ihoppackad mässvägg tar lite plats. Enklare att transportera men har inte lika breda användningsmöjligheter som mässmontrar med trusskonstruktion.

Mässbord/mässdisk är ett lättmonterat bord / disk för mässor, evenemang och presentationer som är lätt att sätta upp samt kompakt och lätt i ihoppackat läge.

Mässmonter är ett klassiskt användningsområde för sådana trusskonstruktioner. De tar lite plats i transport- och förvaringsläge, uppsättningen går lätt och snabbt, man kan uppföra mässmontrar med olika mått för olika evenemang genom att lägga till eller utelämna detaljer.

Mässtält – ett skärmtak / reklamtält / försäljningstält med eller utan väggar för snabb uppsättning tack vare den ledade ramen.

Beachflaggor (med olika form) i olika mått (1,9-5m) och i bärbart utförande som kan kombineras med lämpliga flaggfötter för olika miljöer.

Se även truss-system och mässprodukter.