Mässbord och broschyrställ

Mässdisk med trusskonstruktion

Mässdisk med trusskonstruktion

Mässbord

Mässbord finns tillgängliga i många olika utföranden. Ett mässbord med textilöverdrag är enklast och bekvämast att använda. Ett sådant bord är hållbar och tillräckligt lätt för att kunna bäras i en väska med axelrem.

Ett annat alternativ är ett ihopfällbart mässbord / disk av PVC-skivor. Bord av denna typ är lätta men samtidigt större i transportläge, så att transportväskan är inte så bekväm att bära. Trots detta är detta hållbara mässbord särskilt lämpligt för provsmakningar och presentationer.

Ett tredje alternativ är en innovativ och attraktiv mässdisk med trusskonstruktion. Måtten på denna typ av bord / disk kan väljas med precision på 10 cm. Konstruktionen är enkel att montera ihop, dock inte lika enkel som de ovan beskrivna borden. Men de legoliknande trusselementen möjliggör att bygga något helt annat vid något annat tillfälle.

Broschyrställ, broschyrhållare, katalogställ

Broschyrställ, broschyrhållare, katalogställ

Broschyrställ

Utdelning av olika trycksaker, kataloger osv är ett måste på mässor. Därför behöver varje mässmonter nog åtminstone några broschyrställ. Vårt urval inkluderar vanliga (utan hjul), hjulförsedda och ihopfällbara/bärbara trycksaksställ.