Mässreklam

Rollups

Rollups

På en mässa behöver man ofta visa olika reklambilder. T ex roll-up och bannerställ är lämpliga lösningar för detta ändamål.

Roll-up

Roll-up-reklam är en bekväm reklamlösning som sätts upp snabbt. Uppsättningen och ihoppackningen går lätt och tar ca en halv minut. Stället är enkelt bärbart: som regel levereras det med en bärväska.

Vid behov kan man köpa ställbelysning som tillval.

Bannerställ

Bannerställ

Bannerställ

Uppsättning av ett bannerställ tar lite längre tid än vid ett roll-up-ställ. På en mässa spelar det dock inte så stor roll. Detta ställ är även lika lätt eller till och med lättare än ett roll-up-ställ. Våden är lättare att byta, vid behov kan personalen göra det själv på mässan. Bildvåden kan framställas av textil eller mjuk plast (liknar roll-up-textilen).

Vissa bannerställ kan kopplas ihop till en bannervägg.

Vissa bannerställ är dubbelsidiga, andra fungerar som reklampelare med bild på tre sidor.

Hängande mässreklam

Hängande mässreklam i olika former kan vara intressant alternativ till den vanliga reklambannern. Formges med hjälp av T-Flex aluminiumprofil. Digitaltryckt banderoll med silikonförstärkt kant fästs på profilramen och täcker nästan hela ramen. Hög kvalitet på tryckresultatet, klara och livliga färger. Tack vare insydd silikonremsa kan banderoller bytas snabbt och enkelt. Upphängd reklam syns väl och redan från långt avstånd, lockar uppmärksamhet till din mässmonter e dyl.

Hängande mässreklam

Hängande mässreklam